2009-07-16

Barai Bankoke

Bankoko SkyBar'as

Gatves "restoranai" puiku - pigiai ir tikrai skaniai pavalgyti gali, bet jei nori jaukiai pasedeti ir paplepeti gurkšnodamas gerima, reikia keliauti i "padoru" restorana ar kavine.

Pirmas toks Bankoke, kuri aplankiau buvo isikures ant 60 aukštu pastato stogo. Kažkas panašaus i Vilniaus "SkyBar", tik tailandietiškas variantas po atviru dangum. Ieigose prie restorano, pamaciau 2006 metu apdovanojima geriausiam restoranui Bankoke - supratau kad kainos skirsis nuo gatves "restoranu".

Kaip ir iprasta restorane, pasitinka, pasodina, paduoda meniu ir prožektoriu. Taip prožektoriu, nes apžvietimas gan menkas ir prie meniu duoda prožektoriu pasišviesti. Kaip bebutu keista, pigiausi buvo kokteiliai, visi po 350 batu (~25Lt normali kaina, ne?).



Atspekit koks kokteilis...

Šilta. Jauki prietema. Ant stalo rusena žvake. Vaizdas aplink puikus. Kiek tik matosi, i visas puses šviecia miestas. Nesimato miesto krašto. Vienoje pusejeje pastebiu žaiba. Viena, kita... Gražu. Pasigirsta ir griaustinis, bet vis dar šilta ir nelyja. Siurbciojam kokteilius.

Po kiek laiko, atneša neprašyta saskaita, nes bijo, kad prades lyti. Saskaitos suma 823,90 batu (~60 Lt). Kaip cia? Užsisakau du kokteilius po 350 batu, o saskaita... Pasižiuriu atidžiau: +10% aptarnavimo mokestis, +7% PVM.

2 komentarai:

  1. Dar viena skaitytoja prisijungia ir is kart turi priekaistu...chaaaaa...Kodel, tamsta, nepriziurite savo blogo...Truksta paskutiniu straipsniu, o svarbiausiai, kaip jauciates grize???

    AtsakytiPanaikinti
  2. Reikia ne i Sky Bara varyti o i Bayok Sky kur uz 600THB gali valgyti kiek nori, svediskas stalas ir 80 aukstu. Auksciausias pastatas bankoke

    AtsakytiPanaikinti