2009-06-24

Antra diena Bankoke

Antra diena Bankoke kiek paprastesne :) kiek maziau nuotykiu :) bet be ju neisejo... :)

Diena susitikau dar su viena mergina is CS, kuri prizadejo man aprodyti miesta. Pirma karta nuejau i kazkoku tai muzieju (maziausiai cia jie mane domina:))) - Jim Tompson House. Tas Jimas buvo kietas bicas :) Amerikietis, dirbo amerikoj architektu, istojo i amerikos armija, dalyvavo musiuose azijoje, po karo nusprende gyventi Tailande. Kadangi buvo architektas, pasistate Bankoke nama, kuriam budinga Tailando architektura bet aisku siektiek patobulino :) Isrado kazkoki superduper audini. Ikure Jim Thompson tekstiles gamykla - zodziu prasisuko ir tapo turtingu. Taciau 8 metus pragyvenes Tailande, isvaziavo su draugu atsostogauti i Malaizija ir dingo be zinios. Siuo metu jo name irengtas muziejus, restoranas, parduotuve.

Poto dar pora parodu aplankem ir pan.

Vakare susisiekiau su Filipu ir atsiduriau @Swimingpool party :) kuriame dalyvavo tie patys vakaryksciai zmones: Alexandras (italas), Filipas (gejus is Filipinu), Kristina (patvirkus amerikiete, superiniuose jos apartamentuose ir vyko veiksmas) ir buvo naujas veidas: Kenesia (21) - kilusi is Filipinu, turi filipinietisko, kinietisko, tailandietisko ir dar tai kazkokio kraujo. Studijuoja viesuju rysiu vadyba, ir be viso to yra modelis, Kristinos (amerikietes) kaimyne :)

(Kenesia, Kristina, Filipas)

Sutarem kad galesiu pernakvoti pas Kristina, nors ir buvau sutares su viena pana is CS kad mane priimtu nakciai, atsaukiau ir tiek, nes kilo itarimas kad su sita saika bus kurkas linksiau :)))
nei su very busy europiete studente.

Pasiplaukioje baseine patraukem i naktini Bankoka, tik si karta aplenkem geju barus ir pasimalem po centrine gatve (fotiko neemiau, kad galeciau siek tiek atsipalaiduoti). Vienam bare alaus, kitam bare alaus ir taip netiketai is nezinomo numerio i savo tailandietiska gaunu sms: "Sveikas, Wtf? Lietuviai uzmego Tailanda. As vietoj. Jei netingesi uzsuk. Peace&cheers. Minde". Savo ruoztu as irgi pagalvoju: "WTF????" Kas per Minde is kur pas ji mano nr??? Mano tailandietiska numeri Lietuvoje turi tik sesuo... Skambinu... Paaiskeja, kad jis bare sutiko Filipa, pasikalbejo ir tas dave mano nr (tuo metu Filipas buvo biski kitam bare nei as). Susitikom.

Mindaugas (21) - toks pat trenkas, keliauja be jokio plano, i Bankoka atvyko keliom dienom anksciau nei as, studijavo KTU, uzkniso ir vasaros pabaigoje tes studijas Kuala Lampure (Malaizijoje). Tai iki tol trinsis Tailande.

Kita diena (pirmadieni, 2009 birzelio 22) susitikom su Minde ir sutarem kartu varyt i Chiang Mai...


3 komentarai:

  1. Jegele, ir tailande Lietuviu yra :)
    bet nieko nesuprantu :) pirma diena geju klubas, antra diena geju barai :) kas ten per salis? :))

    AtsakytiPanaikinti
  2. va cia tai gyvenimas... ir ka mes cia Lietuvoj veikiam?!

    AtsakytiPanaikinti
  3. jau laukiam naujo dienoraščio, kur užsikasei? :-)))

    AtsakytiPanaikinti