2009-06-20

Pirmas nesusipratimas

Labai trunmpai apie CouchSurfinga... nes tuoj begsiu naktinio Bangkoko abziuret.

Prasidejo viskas dar Vln. Susiradau 5 couch'us (4 panos ir 1 bachuras, 2 panos zadejo priimt, visi kiti gali tik aprodyt miesta). Gavau visu mob numerius ir vienos panos adresa. Puiku.
Nusileides Bangkoke isigijau vietine SIM korta. Parasiau pirmiausia tai kurios adresa turejau. 0 reakcijos. Skambinu... nekelia. Nu gerai. Rasau sms kitom dviem panom (galvoju chiuvaka pasiliksiu vakarui - aprodys man naktini Bangkoka, negi su panom varysi per barus). Viena iskart atrase, ta negrazesne, bet geriau nei nieko... sutarem susitikt mieste, sedau i taxa (kaip i taxa sedau parasysiu atskirai), nulupo 550 batu. Vaziuoju taxu, gaunu sms is tos grazesnes: "Im going to buahin the beach near bkk at 4 pm back on monday or sunday morning interest? :) with my friends". Nu gakvoju grazi pana (24 metu), gal ir nieko... Bet nusprendziau, kad pirma reik mieste susitikt, paziet kaip istikruju atrodo, kaip kalba ir pan... taip ir parasiau. Po kiek laiko skambina ji man. Atsiliepiu ir toks svelnus vyriskas balsas kalba... tylos pauze is mano puses... nusprendziau kad turbut sunkiai angliskai kalba, dave kokiam draugeliui pakelbet, tai kalbu toliau, tariames kaip cia susitikt, derinu kad atvaziuotu iki prekybcentrio i kuri as varau (as vis dar taksu vaziuoju), bet kazko nesutinka ir prasko kad as nuo to prekybcentrio pavaziuociau pora stoteliu su AIR TRAIN (tokie traukiniai virs gatviu vazineja). Bet as visiskai nesigaudau tame viesam tansporte kolkas, tai prizadejau paskambint, kai busiu vietoj ir susirasiu kokius zemelapius. Nu tvarka, varau dar su ta pirma (ne tokia grazia) susitiksiu, gal ji ka pasakys gero.

Bet vistiek man nerima kelia tas vyriskas balsas, nes jis snekejo uz save :) Turejau atsispausdines visu anketas ir ka su jais susirasinejau. Issitraukiu as tos grazuoles anketa. Nuotrauka grazi, ledine, 24 metai, gyvena downtowne (jega, niekur toli nereiks vazinet)... akim seku zemyn visa anketa ir uzkliuvo uzrasas "male". WTF???!!!! Tuoj prie komentaru apie ta nari, matau tris komentarus, du is ju nuo "Queener" (ar kazkaip panasiai) ir su linkejimais nuvykt i Amsterdama - ir taip pirma diena vos nezusiroviau and ladyboy... iskart atrasiau kad nusprendziau savaitgali likt Bankoke ir palinkejau gero savaitgalio :)

O ta kur susitikau vietine (gimus augus Bankoke) vardu Nadda. Idomu, komunikabili pana ir visai grazi - grazesne nei tos anketos nuotraukose. 15h susitikim, beveik 21 issiskirstem, aprode miesta siek tiek, bet tai jau kita istorija, o dabar lekiu gaudyt kitos istorijos suo tuo bachuru is CouchSurfing - apie naktini Bankoka... tikiuos nepapulsiu tarp geju...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą