2009-06-22

papuoliau...

Pirma diena Bankoke: smagiai pasivazinejau taksi, vos neuzsiroviau ant ladyboy, susitikau su vietine Nadda, uzsiregistravavau viesbuty ir vakare (apie 22h) parasiau SMS dar vienam veikejui is CS. Kuris mane pakviete susitikti mieste, kur jis susitinka su draugais. Jis vardu Filipas (Philip) ir pagal anketos duomenis dirba nekilnojamo turto srityje. Turetu buti idomu pasneketi apie nekilnojama turta Bankoke.

Viesbucio personalas man iskviete taksi, paaiskino vairuotojui kur mane reikia nuvezti (dauguma taksi vairuotoju nekalba angliskai). Vaziuojant taksi gaunu SMS: "Wana come over home, we r just drinking 1st, come get a taxi say 'ekamy sam sim kap' u met other cser, come over, im inviting u". Prasideda - pagalvojau sau. Vaziuot ar nevaziuot pas kazkoki nepazistama namo (jau buvo 11:30 vakaro, tamsu), neaisku kur, neaisku pas ka... nusispjoviau ir pabandziau taksistui paaiskint kad reikia vaziuot kitur, tipo perskaiciuos tuos stebuklingus zodziu is sms. Matau kad taksistas nelabai supranta mane. Nusprendziau paskambint Filipui, kad jis telefonu paaiskintu vairuotojui, kur vaziuoti.

Atsiliepia toks gan moteriskas svelnus balsas... Ir ka dabar man galvot??? Jei toks balsas butu man paskambines diena (jei tas ladyboy butu kalbejes tokiu balsu, buciau sau toliau galvojes kad kalbuosi su mergina), tai turbut jau buciau kazkur papludimi... man pasiseke kad jo/jos (ladyboy) balsas buvo vyriskas:)

Kazkodel si karta nepergivenau per daug, kad pasnekovo balsas keistokas... nuveze mane taksas kazkur i miesto pakrasti, kazkokiam lusnine islipu ir skambinu Filipui, kad pasitiktu mane... Pasitinka toks mazas ir smulkus vaikinukas... stopudovai gejus - pagalvojau. Nueinam pas ji i xata (bendrabucio tipo kambariukas, virtuve irengta balkone, bet viskas labai siuolaikiska, naujai irengta, kondicionierius, telikas, kompas ir t.t). Ten sutinku dar viena europieti (Alexander) europiete (Kristina). Is elgesio ir pokalbiu supratau kad tie du gejai - tiesiog "puiku"!!! Man siandien sekasi!!!!

Filipas (26) - is Filipinu atvaziavo i Bankoka, baige univiera ir dirba. Turi du brolius ir dvi seseris, bet jis vienintelis gejus ir tevai juo didziuojasi, nes jis vienintelis seimoje baige univiera ir gyvena savarankiskai. Graugiskas bicas, nesikabineja, mandagus, gerbia kitus - buvo gan lenga bendrauti.

Alexander () - atleke is Italijos, ruosiasi gyventi Bankoke, ieskosi darbo, raso knyga apie laiminga gyvenima :) Nemazai kalba ir toki mesla. Keistas bicas.

Kristina (31) - atvyko is amerikos. Dirba ir gyvena Bankoke jau kuris laikas. Kalba nesustodama ir greitai, beveik nieko nesuprantu :) Visiskai be kompleksu. Budama 22 metu savo kune turejau prisismaigsciu daugiau auskaru nei normali mergina savo bizuterijos dezutej - ausyse, du nosy, po viena kiekvienam spenely, bamboj, liezuvi... del kitu vietu nesu tikras... :) Siuo metu tik nosyje neturi, visus kitus maciau savo akimis. Gyvena panasiam butelyje kaip ir Filipas, bet dar kadrtu su broliu nuomojasi apartamantus (4 kambariai, is ju trys miegam ir viena didele svetaine kuriuoje yra projektorius, ekranas, telikakas, audio aparatura ir t.t., didelis balkonas) 7 aukste, o antram aukste yra bendras baseinas.

Stai kaip atrodo si trijule gatvej prie Filipo namu:

Visi keturi isvarem i miesta... i GEJU kluba!!! tiek geju vienoj vietoj dar gyvenime nebuvau mates...





I viesbuti grizau 5 ryto... kaip pirmai dienai ispudziu tikrai per akis...

4 komentarai:

  1. na pakolkas matau viskas normaliai ten pas tave :) jauciu per ta 20 dienu prisirink nemenkai post'u ;) nebus kad vilniuje alaus eisim ne i "alaus namai" o i "men's factory" :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Super nuotykiai!!! Jei tau ispudziu per akis po pirmos nakties, tai ruoskis - tau dar liko 19 :)))

    AtsakytiPanaikinti
  3. kad mens factory paprastas klubas pasidare, ten db uz uzdaru duru svingeriu vakareliai vyksta :) tai geju klubo reiktu pasistengti jauciu db surasti :) as, jau noreciau nauju nuotykiu paskaityt :)

    AtsakytiPanaikinti